Friday, March 5, 2010

KOLOT ENTERTAINMENT SDN BHD


2nd MAC 2010...



sudah lama tidak m'update,
kali nie kembali dengan emosi....
emosi-mengikut takrifan wikipedia ianya adalah istilah yang digunakan untuk keadaan mental dan fisiologis yang berhubungan dengan beragam perasaan, fikiran & perilaku.....

tapi aku tetap tak paham dengan apa yg cuba disampaikan oleh pakcik wiki nie...
mungkin ramai yang lebih arif tentang emosi nie....
tapi, arifkah kita dalam mengurus emosi tersebut..????
bijak kah anda dalam menguruskan emosi anda ketika gembira..???sedih..???

jadi, dengan taksubnya aku nak berkongsi cara menguruskan emosi yang paling tepat....
ketika gembira, kena marah, takot & kecewa......



video
nk tengok klik play....

pelakon utama: ESE
pelakon pembantu: KASHI, DIN, ASAN, BASIAXXX
camera man: saleh
pengarah: JIMIE
terbitan: KOLOT ENTERTAINMENT SDN. BHD

ppsssttttt://sejak melibatkan diri dalam bidang lakonan nie, pelakon utama nie sedang hangat digosipkan dengan seorang pelajar ukm jurusan sains laut.....

2 comments:

saypOOL rafhtello said...

kashi pelakon terbaik...

Hamizah Syamimi Supian said...

haha. takde kerja betol korang nih. :p